Θύμα τροχαίου ο ράπερ Mad Clip - «Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του»

Θύμα τροχαίου ο ράπερ Mad Clip - «Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του» Facebook Twitter
Φωτογραφία: Εβίτα Σκουρλέτη / LifO
0

Θύμα τροχαίου έπεσε ο πασίγνωστος ράπερ Mad Clip στη Βουλιαγμένη, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ο οδηγός της Porsche απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. O 34χρονος καλλιτέχνης επέβαινε μόνος του στο αυτοκίνητό του. 

Το τροχαίο συνέβη στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στη Λ. Αθήνας, στη Βουλιαγμένη. Ο ράπερ έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε μια κολώνα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα και χρειάστηκαν πάνω από μία ώρα για να απεγκλωβίσουν τον καλλιτέχνη. 

Ο κατά κόσμον ο Peter Αναστασόπουλος διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας χωρίς τις αισθήσεις του. 

Ο Mad Clip επέστρεφε στο σπίτι του από γαμήλια δεξίωση στον οποίο είχε παρευρεθεί, έχοντας αναρτήσει βίντεο και στιγμιότυπα στα stories του, στον επίσημο λογαριασμό του στο Instragram. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

Ελλάδα / Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

«Βγαίνουμε στους δρόμους γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε ένα σύγχρονο μάθημα μέσα σε τάξεις με δεκάδες κενά και ελλείψεις», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ ΔΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: Ξεκινά σήμερα η δίκη σε ειδική αίθουσα στις φυλακές Κορυδαλλού - 250 μάρτυρες

Η δίκη αναμένεται να είναι μεγάλης διάρκειας - Ο Γιώργος Λυγγερίδης τραυματίστηκε θανάσιμα στα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου 2023, έξω από το κλειστό γήπεδο Ρέντη
LIFO NEWSROOM