«Θρίλερ» με την Emirates: Τούρκος υπήκοος που έχει βρεθεί στην Ελλάδα, ο ύποπτος που αναζητά η CIA

Θρίλερ στις πτήσεις της Emirates: Τούρκος υπήκοος, αραβικής καταγωγής, ο ύποπτος που αναζητούσε η CIA Facebook Twitter
0

Πληροφορίες για το ύποπτο πρόσωπο που σήμανε συναγερμό στις ελληνικές αρχές, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί θρίλερ σε δύο πτήσεις της Emirates αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός Open.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για Τούρκο υπήκοο, αραβικής καταγωγής. «Έχει βρεθεί στη χώρα μας, έχει γίνει ο σχετικός έλεγχος. Έχει χαρτιά παραμονής», σημείωσε το ρεπορτάζ.

«Δεν έχει προκύψει κάτι, όλα είναι υπό έλεγχο, δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή το οποίο να ανησυχεί τις αρχές ασφαλείας», ανέφερε το ρεπορτάζ, επικαλούμενο υψηλόβαθμο στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας.

Οι ελληνικές αρχές ενημερώθηκαν από τις μυστικές υπηρεσίες ότι το συγκεκριμένο άτομο, που έχει σχέση με τρομοκρατία, θα επιβιβαζόταν είτε στην πτήση των Emirates για Ντουμπάι είτε σε πτήση για Νέα Υόρκη, - χθεσινή ή και σημερινή –γι' αυτό και οι έλεγχοι θα παραμείνουν εξονυχιστικοί.

Τα μέλη του πληρώματος της πτήσης για Νέα Υόρκη έλαβαν φωτογραφία και διακριτικά προχώρησαν σε έλεγχο εντός του αεροσκάφους.

Μετά από έλεγχο, τα μέλη του πληρώματος ότι το άτομο αυτό δεν βρίσκεται εντός αεροσκάφους. Ωστόσο ακολουθήθηκε το αυστηρό πρωτόκολλο και η πτήση επέστρεψε στην Αθήνα όπου έγινε εκ νέου έλεγχος, χωρίς αποτελέσματα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ