Θρίλερ με αποκεφαλισμένο πτώμα που βρέθηκε στις εκβολές του Κηφισού

Θρίλερ με αποκεφαλισμένο πτώμα που βρέθηκε στις εκβολές του Κηφισού Facebook Twitter
0

Στελέχη της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου εντόπισαν το απόγευμα της Δευτέρας μια σορό αγνώστων λοιπών στοιχείων και σε προχωρημένη σήψη στις εκβολές του Κηφισού ποταμού.

Η σορός εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της μαρίνας Σ.Ε.Φ., μεταξύ θάλασσας και βραχώδους δύσβατου σημείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, «η σορός ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν μπλε χρώματος και υποδήματα μαύρου-λευκού χρώματος, δεν έφερε κεφαλή, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άνω άκρα, ενώ απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».

Προς εύρεση περαιτέρω στοιχείων, πραγματοποιήθηκαν υποθαλάσσιες έρευνες από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο νεκροτομείο Αθηνών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM