ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Θεσσαλονίκη: Μοτοπορεία διανομέων για τις τιμές της βενζίνης - «Δεν καίμε αέρα»

Θεσσαλονίκη: Μοτοπορεία διανομέων για τις τιμές της βενζίνης - «Δεν καίμε αέρα» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Συγκέντρωση και μοτοπορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι διανομείς της πόλης, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις τιμές της βενζίνης ζητώντας την καταβολή αποζημίωσης καυσίμων στους διανομείς.

Η συγκέντρωση, θα γίνει στις 10:30 το πρωί στο Άγαλμα Βενιζέλου, στο πλαίσιο της 24ωρης κλαδικής απεργίας που έχει κηρύξει το ΣΕΤΕΠΕ.

Έχοντας ως βασικό σύνθημα «δεν καίμε αέρα, καίμε βενζίνη» οι διανομείς σημειώνουν ότι «με την τιμή της βενζίνης να αυξάνεται συνεχώς, τα έξοδα κίνησης μειώνουν το ήδη πενιχρό μεροκάματό μας έως και 20%».

Στο πλαίσιο αυτό, τονίζουν ότι «τα φιλοδωρήματα των πελατών δεν είναι “αποζημίωση καυσίμων”».

«Απαιτούμε άμεση – αυστηρή – συγκεκριμένη νομοθετική παρέμβαση: Θεσμοθέτηση Αποζημίωσης Καυσίμων με τουλάχιστον 0,03 λίτρα/χλμ Χ την Μέση Τιμή βενζίνης ανά περιοχή και με πραγματική χιλιομέτρηση! Η Αποζημίωση Καυσίμων να είναι μηνιαία, αφορολόγητη, ακατάσχετη, να αναγράφεται στη μισθοδοτική κατάσταση και διεκδικήσιμη μέσω ΣΕΠΕ».

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM