Θεσσαλονίκη: Μοτοπορεία διανομέων για τις τιμές της βενζίνης - «Δεν καίμε αέρα»

Θεσσαλονίκη: Μοτοπορεία διανομέων για τις τιμές της βενζίνης - «Δεν καίμε αέρα» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Συγκέντρωση και μοτοπορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι διανομείς της πόλης, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις τιμές της βενζίνης ζητώντας την καταβολή αποζημίωσης καυσίμων στους διανομείς.

Η συγκέντρωση, θα γίνει στις 10:30 το πρωί στο Άγαλμα Βενιζέλου, στο πλαίσιο της 24ωρης κλαδικής απεργίας που έχει κηρύξει το ΣΕΤΕΠΕ.

Έχοντας ως βασικό σύνθημα «δεν καίμε αέρα, καίμε βενζίνη» οι διανομείς σημειώνουν ότι «με την τιμή της βενζίνης να αυξάνεται συνεχώς, τα έξοδα κίνησης μειώνουν το ήδη πενιχρό μεροκάματό μας έως και 20%».

Στο πλαίσιο αυτό, τονίζουν ότι «τα φιλοδωρήματα των πελατών δεν είναι “αποζημίωση καυσίμων”».

«Απαιτούμε άμεση – αυστηρή – συγκεκριμένη νομοθετική παρέμβαση: Θεσμοθέτηση Αποζημίωσης Καυσίμων με τουλάχιστον 0,03 λίτρα/χλμ Χ την Μέση Τιμή βενζίνης ανά περιοχή και με πραγματική χιλιομέτρηση! Η Αποζημίωση Καυσίμων να είναι μηνιαία, αφορολόγητη, ακατάσχετη, να αναγράφεται στη μισθοδοτική κατάσταση και διεκδικήσιμη μέσω ΣΕΠΕ».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM