Θεσσαλονίκη: Με μαύρα μπαλόνια οι φοιτητές στην παρέλαση – Διαμαρτυρία για τα Τέμπη

Θεσσαλονίκη: Με μαύρα μπαλόνια οι φοιτητές στην παρέλαση – Διαμαρτυρήθηκαν για τα Τέμπη Facebook Twitter
Φωτ.: youtube
0

Με μαύρα μπαλόνια διαμαρτυρήθηκαν για το δυστύχημα στα Τέμπη φοιτητές της Θεσσαλονίκης στη σημερινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι φοιτητές ύψωσαν πλακάτ με τη φράση «Δεν ήταν δυστύχημα, ήταν δολοφονία» και φώναξαν συνθήματα για την τραγωδία των Τεμπών.

Οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν από νωρίς στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Με τα πεζοπόρα τμήματα του Στρατού ολοκληρώθηκε η παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην παραλιακή Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη.

Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου προηγήθηκε η Μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού, η οποία έδωσε το σύνθημα και ακολούθησαν οι ευθυτενείς νέοι και νέες της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια το Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού και η παρέλαση ολοκληρώθηκε με το
Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού.

Τα ολιγάριθμα στρατιωτικά τμήματα που συμμετείχαν στη σημερινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου, έλαβαν το θερμό χειροκρότημα από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στην παραλία της Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσει την παρέλαση. Μικροί και μεγάλοι, με ελληνικές σημαίες στα χέρια, επιβράβευσαν τους συμμετέχοντες και τίμησαν την Επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM
«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM