Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται από σήμερα σε ισχύ στο πλαίσιο έναρξης και λειτουργίας της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), των παράλληλων εκδηλώσεων, ομιλιών και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας, πορειών, στο κέντρο της πόλης.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης:

 

 α. Από την 06.00 ώρα της Παρασκευής (10-09-2021) μέχρι και την 18.00 ώρα της Κυριακής (12-09-2021) δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:

 

-Αγγελάκη, σε όλο το μήκος της. -Λ. Στρατού, από Καυτανζόγλου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. -Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγ. Δημητρίου.

 

-Εθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου.

 

-Αγ.Δημητρίου, από Πλατεία Ευαγγελίστριας μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου και από Προξένων μέχρι Στεφάνου Δραγούμη.

 

-Γ. Λαμπράκη, από Εγνατία μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου.

 

-Αρμενοπούλου, από Μελενίκου μέχρι Εθν. Αμύνης.

 

-Ν. Γερμανού, από Πλατεία Λευκού Πύργου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. -Μ. Ανδρόνικου, από Πλατεία Ηλεκτρικής Εταιρείας μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.

 

-Ιασωνίδου, από Εγνατία έως Αγίου Δημητρίου.

 

β. Από την 14.00 ώρα της Πέμπτης (09-09-2021) μέχρι και την 18.00 ώρα της Κυριακής (12-09-2021) δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης: -26ης Οκτωβρίου, από Ανδρέου Γεωργίου μέχρι Πήγασου, ρεύμα προς έξοδο πόλης. -Ερμιόνης, από 26ης Οκτωβρίου μέχρι Ανδρέου Γεωργίου. -Ανδρέου Γεωργίου, από Πήγασου μέχρι 26ης Οκτωβρίου. γ. Σάββατο (11-09-2021), από ώρα 15.00 σταδιακά, ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης: -Λ. Στρατού, από Καυτανζόγλου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.

 

-Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγίου Δημητρίου. -Βασ. Όλγας, από Μ. Μπότσαρη μέχρι Αγίας Τριάδος. -Βασ. Γεωργίου, από Αγίας Τριάδος μέχρι Μ. Ανδρόνικου. -Λεωφ. Νίκης, καθ’ όλο το μήκος της. -Κουντουριώτη, καθ’ όλο το μήκος της. -Κων/νου Καραμανλή, από Κατσιμίδη μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου. -Εγνατία, από Λαγκαδά μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου. -Εθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου. -Τσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος της. -Αγίου Δημητρίου, από Λαγκαδά μέχρι Στεφάνου Δραγούμη. -Αγίας Σοφίας, από Εγνατία μέχρι την πλατεία Αγίας Σοφίας, καθώς και περιμετρικά της πλατείας Αγίας Σοφίας. -Π.Μελά, καθ’ όλο το μήκος της. -Βενιζέλου, καθ’ όλο το μήκος της. δ. Υπενθυμίζεται η ισχύουσα απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στις οδούς Τσιμισκή, Εγνατία και Αγίας Σοφίας, καθώς και στις λεωφόρους Νίκης και Μ.Αλεξάνδρου.