Θεσσαλονίκη: Kαταδικάστηκαν δύο άνδρες για σεξουαλική παρενόχληση τριών ανήλικων

Θεσσαλονίκη: Kαταδικάστηκαν δύο άνδρες για σεξουαλική παρενόχληση τριών ανήλικων Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκαν δύο άνδρες, που παρενόχλησαν σεξουαλικά τρεις ανήλικες στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο άνδρες 26 και 42 ετών ήταν επισκέπτες από την Ουκρανία, που το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου παρενόχλησαν σεξουαλικά τρεις ανήλικες περαστικές, ηλικίας 12 έως 14 ετών, στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης. Από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, κρίθηκαν ένοχοι για την πράξη της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατά συρροή.

Κατά την απολογία τους, υποστήριξαν ότι ήρθαν μαζί με έναν ακόμη φίλο τους για διακοπές στην Ελλάδα λόγω Πάσχα και απέδωσαν την πράξη τους στην «χαρά της Ανάστασης», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν. «Είναι παράδοση στην χώρα μας να αγκαλιάζουμε τον κόσμο το βράδυ της Ανάστασης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 42χρονος.

Από τη μεριά τους οι ανήλικες παθούσες υποστήριξαν πως οι κατηγορούμενοι κρατούσαν ποτά στα χέρια τους και «όταν μας είδαν να περπατάμε στο πεζοδρόμιο, μας πλησίασαν και μας μίλησαν σε μία γλώσσα που δεν καταλαβαίναμε», ενώ στη συνέχεια, όπως ανέφεραν, τις θώπευσαν σε απόκρυφα σημεία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM