Θεσσαλονίκη: Φυγόποινος έκλεψε παγκάρι εκκλησίας

Θεσσαλονίκη: Φυγόποινος έκλεψε παγκάρι εκκλησίας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Στα «πράσα» πιάστηκε ένας 60χρονος, όταν έκλεψε μικρό χρηματικό ποσό από παγκάρι παρεκκλησιού ιερού ναού στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ενώ προέκυψε ότι είναι φυγόποινος, καθώς εκκρεμούν εις βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή 20 μηνών.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκε αυτοσχέδιο μεταλλικό στέλεχος με προσαρτημένη μαστίχα, αντικείμενο με το οποίο φέρεται να προέβη στην κλοπή.

Οι δε καταδικαστικές αποφάσεις αφορούσαν τα αδικήματα της κλοπής και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM