Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 16χρονος που καταγγέλθηκε από 13χρονη για βιασμό

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 16χρονος που καταγγέλθηκε από 13χρονη για βιασμό Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 16χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό από μία 13χρονη, έξω από τη Θεσσαλονίκη, σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά.

Ο 16χρονος απολογήθηκε, παρουσία παιδοψυχολόγου, στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και αρνήθηκε το σύνολο των πράξεων που κατήγγειλε εις βάρος του η 13χρονη.

«Όλα είναι ψέματα» φέρεται να είπε ο ανήλικος και διά του συνηγόρου του παρέπεμψε στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, στην οποία υπεβλήθη η καταγγέλλουσα.

Κατά πληροφορίες, τα αποτελέσματα φαίνεται να είναι αρνητικά σε κακώσεις. Απολογήθηκε, δε, ότι με την καταγγέλλουσα είναι οικογενειακοί φίλοι και δεν την έβλεπε ποτέ ερωτικά.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με μοναδικό όρο να μην προσεγγίζει σε απόσταση 20 μέτρων την ανήλικη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM