Θεσσαλονίκη: Έκρυβε στο σπίτι του 14 κιλά χασίς

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε στο σπίτι του 14 κιλά χασίς Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Δεκατέσσερα κιλά χασίς έκρυβε στο σπίτι του, στην Χαλκηδόνα, ένας 53χρονος που συνελήφθη, με τη διαδικασία του αυτόφωρου, χθες το μεσημέρι.

Ο 53χρονος φέρεται να είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής, εμπορίας και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς είχε αναλάβει να φυλά και να διακινεί ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, τα οποία θα διοχετεύονταν σε στέκια εξαρτημένων ατόμων.

Συγκεκριμένα στο σπίτι του και στο χώρο που χρησιμοποιούσε ως αποθήκη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14,167 κιλά ακατέργαστης κάνναβης χωρισμένα σε 11 δέματα, μικρή ποσότητα κοκαΐνης, 1.470 ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και 37 νάιλον συσκευασίες για την τυποποίηση και συσκευασία των δεμάτων κάνναβης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαφάνιση Λόρα: Η αεροπορική επιβεβαίωσε στην ΕΛΑΣ ότι η 16χρονη ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη

Ελλάδα / Εξαφάνιση Λόρα: Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε στην ΕΛΑΣ ότι η 16χρονη ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την καθυστέρηση, σημειώνοντας ότι η πληροφορία θα μπορούσε να είχε κοινοποιηθεί από τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση της
THE LIFO TEAM