Θεσσαλονίκη: Ανακοινώθηκε το πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων

Θεσσαλονίκη: Ανακοινώθηκε το πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Να λειτουργήσουν τα εμπορικά τους καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων (9/4) από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα, προτείνει στους καταστηματάρχες ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), που με σημερινή του ανακοίνωση γνωστοποίησε το εορταστικό ωράριο της αγοράς για την πασχαλινή περίοδο. Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του, ο ΕΣΘ τονίζει ότι βάσει του νόμου 4177/2013 «όλα τα εμπορικά καταστήματα δύνανται να λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων».

Βάσει της ανακοίνωσης του ΕΣΘ, στις 6 και 7 Απριλίου η αγορά στον νομό Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 8 του μηνός τα εμπορικά καταστήματα θα κατεβάσουν ρολά στις 6 το απόγευμα.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα 10/4 έως και τη Μεγάλη Πέμπτη 13/4, η αγορά θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή, από τη 13.00 μέχρι τις 19.00 το απόγευμα.

Το Μεγάλο Σάββατο 15/4 τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως και τις 4 μετά το μεσημέρι. Την Κυριακή του Πάσχα 16/4 και τη Δευτέρα 17/4, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM