Θεσσαλονίκη: 32χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του

Θεσσαλονίκη: 32χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του Facebook Twitter
Φωτ.: PIXABAY
0

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 32χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 13χρονης, σήμερα, κόρης του, στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως φέρεται να απειλούσε την κόρη του ότι θα κάνει κακό στη μητέρα της και το κατοικίδιό της.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, οι πράξεις για τις οποίες καταγγέλλεται ο άνδρας, φέρεται να τελέστηκαν πέρυσι από την Άνοιξη έως το Φθινόπωρο.

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του 32χρονου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι γονείς της ανήλικης είναι διαζευγμένοι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλλιθέα: «Η γυναίκα ούρλιαζε για αρκετά λεπτά» - Το χρονικό της τραγωδίας με την 7χρονη Αγγελική

Ελλάδα / Καλλιθέα: «Η γυναίκα ούρλιαζε για αρκετά λεπτά» - Το χρονικό της τραγωδίας με την 7χρονη Αγγελική

Η 37χρονη θεία συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου - «Έχασα το παιδί μου!» φώναζε με λυγμούς η μητέρα της
LIFO NEWSROOM