Θεσσαλονίκη: 27 συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Θεσσαλονίκη: 27 συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Σε 27 συλλήψεις για ναρκωτικά προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από ελέγχους που έγιναν από το απόγευμα στις 31 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα το πρωί.

Τα 27 άτομα συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αστυνομία.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 21χρονου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους 34,6 γραμμαρίων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης και ναρκωτικών δισκίων. Οι 27 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MyStreet: Η εφαρμογή που «αγκάλιασαν» οι πολίτες, αλλά «σκοντάφτει» σε κάποιους Δήμους

Ελλάδα / MyStreet: Η εφαρμογή που «αγκάλιασαν» οι πολίτες, αλλά «σκοντάφτει» σε κάποιους Δήμους

Μεγάλες πόλεις εμφανίζουν μηδενικές ή πολύ λίγες καταχωρήσεις, ενώ ορισμένοι δήμοι έχουν εισαγάγει δεδομένα, αλλά δεν έχουν προχωρήσει στη δημοσιοποίησή τους, αφήνοντας μέρος από τις πληροφορίες μη διαθέσιμο στους πολίτες
LIFO NEWSROOM