Θανατηφόρο τροχαίο στον Λαγκαδά: Οδηγούσε μεθυσμένος, χωρίς δίπλωμα, καθώς του είχε αφαιρεθεί λόγω μέθης

Θανατηφόρο τροχαίο στον Λαγκαδά: Οδηγούσε μεθυσμένος, χωρίς δίπλωμα, καθώς του είχε αφαιρεθεί λόγω μέθης Facebook Twitter
Φωτογραφία: voria.gr
0

Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα οδηγούσε ο υπαίτιος του θανατηφόρου τροχαίου στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης, καθώς η άδεια οδήγησης του είχε αφαιρεθεί και πάλι λόγω μέθης, τον περασμένο Αύγουστο. 

Θύμα του τροχαίου ήταν μία 50χρονη γυναίκα, που βρήκε ακαριαίο θάνατο την ώρα που πήγαινε να πάρει το 9χρονο παιδί της. Ο 60χρονος οδηγός του έτερου οχήματος που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα καθώς του είχε αφαιρεθεί για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης έπεσε πάνω της, στην επαρχιακή οδό Λαγκάδα – Κολχικού στη Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ (21/3).

Ο 60χρονος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα φρουρούμενος, καθώς δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 60χρονος οδηγός είχε αναπτύξει ταχύτητα σε ένα επικίνδυνο σημείο του δρόμου και φαινόταν να έχει καταναλώσει αλκοόλ. 
«Αφήνω το αυτοκίνητό μου, τρέχω, βλέπω καπνούς, τρέχει ο πατέρας μου και η φίλη μου που ήμασταν μαζί, βρίσκω τον μεθυσμένο οδηγό του μιλάω ‘είστε καλά, είστε καλά’, εκείνος στον κόσμο του και προσπάθησα να πάω στα συντρίμμια για να δω ποιος άνθρωπος ήταν μέσα. Βρήκα το σφυγμό της κυρίας, δυστυχώς ήταν ήδη νεκρή», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, νοσηλεύτρια.

Συγγενής του θύματος ισχυρίστηκε, επίσης, πως ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο κυκλοφορούσε συχνά υπό την επήρεια μέθης στην περιοχή.

Με πληροφορίες από thestival.gr

 
 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM