Θανατηφόρα παράσυρση 30χρονου από τρένο στην Πέλλα

Θανατηφόρα παράσυρση 30χρονου από τρένο στην Πέλλα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Εμπορική αμαξοστοιχία παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 30χρονο στο ύψος της Άρνισσας, στην Πέλλα.

Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ο άτυχος άνδρας φέρεται να κάθισε πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές με συνέπεια να παρασυρθεί από το διερχόμενο τρένο και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Πρόκειται για έναν Αλβανό υπήκοο, ο οποίος πιθανότατα είχε εισέλθει παράτυπα στην Ελλάδα μαζί με συγγενικό του πρόσωπο.

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση της Αστυνομίας, το περιστατικό συνέβη χθες στις 2.30 το μεσημέρι και οι τοπικές αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν τρεις ώρες αργότερα από διερχόμενο πολίτη.

Αστυνομικοί του τμήματος Έδεσσας διεξάγουν προανάκριση, ενώ η κατάθεση του 40χρονου εξάδελφού του που τον συνόδευε αναμένεται να ρίξει «φως» στις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος. Ο τελευταίος κρατείται για παράτυπη είσοδο στη χώρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM