Θανάσης Γιαννακόπουλος: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Facebook Twitter
0

Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο νοσηλευόταν από τον Ιανουάριο.

Η κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου θα γίνει την Τρίτη 26 Μαρτίου, με τη νεκρώσιμο ακολουθία να ψάλλεται στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα το πρωί της 26ης Μαρτίου από τις 08:00 μέχρι τις 12:30, για να έχει ο κόσμος την ευκαιρία να πει το «τελευταίο αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία θα ακολουθήσει η ταφή του στο Α' Νεκροταφείο, όπου έχει ταφεί και ο αδελφός του, Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πέθανε την Τρίτη 19 Μαρτίου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο, βυθίζοντας στο πένθος την αθλητική και επιχειρηματική κοινότητα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ

Ελλάδα / Γωγώ Μαστροκώστα: Ο συγκινητικός επικήδειος του Τραϊανού Δέλλα - «Πάλι εσένα θα ερωτευόμουν»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για την αγάπη που ένιωσε από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε, για τη δημιουργία της οικογένειάς τους και τον ερχομό της κόρης τους, αλλά και για τις δύσκολες περιόδους που βίωσαν μαζί
THE LIFO TEAM