Τεράστια ελληνική σημαία κάλυψε το Δημαρχείο Ελληνικού

Τεράστια ελληνική σημαία κάλυψε το Δημαρχείο Ελληνικού Facebook Twitter
0

Μια τεράστια ελληνική σημαία κάλυψε σήμερα την πρόσοψη του Δημαρχείου Ελληνικού.

Η ανακοίνωση του δήμου στο Facebook αναφέρει:

«Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα με εντολή του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης η πρόσοψη του Δημαρχείου καλύφθηκε με την Γαλανόλευκη».

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, ευχόμενος «χρόνια πολλά» για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου είπε: «Ο Δήμος μας τιμάει το ΌΧΙ του Ελληνικού Λαού ως πόλη προσφύγων και ξεριζωμένων Ελλήνων, ως πόλη που φέρει την ιστορία χιλιάδων ετών στην ονομασία της».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ

Ελλάδα / Γωγώ Μαστροκώστα: Ο συγκινητικός επικήδειος του Τραϊανού Δέλλα - «Πάλι εσένα θα ερωτευόμουν»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για την αγάπη που ένιωσε από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε, για τη δημιουργία της οικογένειάς τους και τον ερχομό της κόρης τους, αλλά και για τις δύσκολες περιόδους που βίωσαν μαζί
THE LIFO TEAM