Τελικός Europa Conference League: Τα τηλέφωνα για τους δημότες Νέας Φιλαδέλφειας που έχουν προβλήματα

Τελικός Europa Conference League: Τηλεφωνικές γραμμές για τους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας Facebook Twitter
0

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας για τη διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Φιορεντίνα, ο δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας ανακοίνωσε τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης για την διευκόλυνση των δημοτών. 

Την ώρα που η Νέα Φιλαδέλφεια είναι σε καθεστώς έκτακτων μέτρων, ενόψει του αγώνα του Europa Conference League που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 10 μ.μ., ο δήμος ανακοίνωσε τηλεφωνικές γραμμές για την εξυπηρέτηση των κατοίκων. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για το Europa Conference League 

«Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ενημερώνει τους δημότες ότι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2132049007 & 2132049013, καθώς και στην τηλεφωνική γραμμή 15322 που λειτουργεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, για να ενημερώνονται και να λαμβάνουν διευκρινίσεις, αλλά και να αναφέρουν πιθανά προβλήματα προς επίλυση, αναφορικά με τις ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ που αποφάσισε η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για την Τετάρτη 29-05-24, ημέρα διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα Ποδοσφαίρου του «UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE» στο γήπεδο «AEK ARENA». 

Οι ώρες κατά τις οποίες μπορούν να καλούν όσοι/όσες επιθυμούν είναι 8.00 – 16.00, για σήμερα Τετάρτη 29-05-24, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα». 

Σημειώνεται ότι δρακόντεια θα είναι απόψε τα μέτρα ασφαλείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς περισσότεροι  από 5.000 αστυνομικούς θα βρίσκονται στην περιοχή. Όλες οι δημόσιες συγκεντρώσεις θα απαγορευτούν την Τετάρτη στην Αττική και θα κλείσουν τα σχολεία σε περιοχές κοντά στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα / «Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες το βράδυ της γυναικοκτονίας – Οι παραλείψεις, οι δικαιολογίες και η τραγική κατάληξη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM