Ταύρος: Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολεγίου, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ

Ταύρος: Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολεγίου, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Έκρηξη στις εγκαταστάσεις κολεγίου κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ του Ταύρου, στην οδό Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η έκρηξη προήλθε από γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι στις 01:50 τα ξημερώματα της Κυριακής, από την οποία έσπασαν τζάμια του κολεγίου.

Μιλώντας στο Mega o Νίκος Ρήγας, αντιπρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών, είπε ότι «δεν έχει ξαναγίνει επίθεση σε ιδιωτικό κολέγιο. Δεν ξέρει κανείς μέχρι στιγμή τι έχει συμβεί, από το βιντεοληπτικό υλικό θα δούμε τις κινήσεις των δραστών». Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες λόγω περιουσιακών διαφορών - Ο πατέρας του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο γιος του ίσως συνδεόταν με τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων του
THE LIFO TEAM