Ταλαιπωρία το Σάββατο για τους επιβάτες τρένων από και προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Ταλαιπωρία το Σάββατο για τους επιβάτες τρένων από και προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα Facebook Twitter
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο 21 Απριλίου στη σιδηροδρομική υποδομή μεταξύ Λειανοκλαδίου και Παλαιοφάρσαλου, λόγω εργασιών της ΕΡΓΟΣΕ.

Συγκεκριμένα, για 12 ώρες (από τις 6:00 έως τις 18:00), οι επιβάτες θα μεταφέρονται από τα τρένα σε λεωφορεία στη διαδρομή Λειανοκλάδι-Παλαιοφάρσαλος και αντίστροφα.

Ειδικότερα, οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο, μετά τις 6:00, θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στον σταθμό του Λειανοκλαδίου μέχρι τον Παλαιοφάρσαλο και από εκεί θα επιβιβάζονται στο τρένο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Αντίστοιχα, οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα μετά τις 5:13 θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στον σταθμό τού Παλαιοφάρσαλου μέχρι το Λειανοκλάδι και από εκεί θα επιβιβάζονται σε τρένο και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους μέχρι την Αθήνα.

Οι αμαξοστοιχίες που επηρεάζονται είναι οι εξής: I/C 50, 884, I/C 51, I/C 52, I/C 53, I/C 55, I/C 56 και I/C 59.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΜΑΝΔΡΑ

Ελλάδα / Καταστροφές από την κακοκαιρία Byron: Αυτοκίνητα σε αυλές σπιτιών - Ποτάμια οι δρόμοι στη Νέα Πέραμο

Μια «απέραντη λίμνη» το αεροδρόμιο στα Μέγαρα - Ανέβηκε η στάθμη του νερού στον Κηφισό - «Μας ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος» λέει ο αντιδήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας
LIFO NEWSROOM
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΙΧ ΕΚΓΥΟΣ

Ελλάδα / Κακοκαιρία Byron: Δραματικές διασώσεις από σπίτια και αυτοκίνητα - Έγκυος σε σπίτι που πλημμύρισε

Διάσωση οικογένειας από ρεματιά στη Μάνδρα – «Έχουν πλημμυρίσει σπίτια στη Νέα Πέραμο, δεν κινδυνεύσαν άνθρωποι» - Πιθανή η υπερχείλιση του Σαρανταπόταμου στην Ελευσίνα - Πάνω από 300 κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική
LIFO NEWSROOM