ΤΑΙΠΕΔ: Δύο προσφορές για το 67% του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης

ΤΑΙΠΕΔ: Δύο προσφορές για το 67% του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης Facebook Twitter
Φωτ.: ΤΑΙΠΕΔ
0

Δύο προσφορές κατατέθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης. 

Προσφορές υπέβαλαν τα εξής επενδυτικά σχήματα: 

- Η κοινοπραξία INTERNATIONAL PORT INVESTMENTS ALEXANDROUPOLIS, η οποία απαρτίζεται από τις εταιρείες BLACK SUMMIT FINANCIAL GROUP - EUROPORTS-EFA GROUP και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

- Η LIBERTY PORT HOLDINGS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. (θυγατρική QUINTANA INFRASTRUCTURE & DEVELOPMENT).

Η διαδικασία της αξιολόγησης των προσφορών- σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης υποβολής τους- θα ξεκινήσει άμες. Οι οικονομικές προσφορές των επενδυτών που πληρούν τους όρους του διαγωνισμού θα αποσφραγιστούν σε επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ.

Αποσφραγίστηκαν οι προσφορές για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας 

Σήμερα, το ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε στην αποσφράγιση των τριών προσφορών που είχαν κατατεθεί για την απόκτηση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας. 

Μετά την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών, το Ταμείο αποφάσισε να εκκινήσει τη διαδικασία υποβολής βελτιωμένων προσφορών.

Υπενθυμίζεται ότι προσφορές υπέβαλαν τα εξής επενδυτικά σχήματα:

  • ATTICA A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.
  • ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ GRIMALDI EUROMED S.p.A.- MΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε. & ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.
  • ΟΛΘ Α.Ε.

Το ΤΑΙΠΕΔ έχει προσλάβει τις εταιρείες Deloitte Business Solutions και Ευρωσύμβουλοι ως χρηματοοικονομικούς συμβούλους, τις εταιρείες Your Legal Partners, Δρακόπουλος & Βασαλάκης Δικηγορική Εταιρεία και Αλεξίου Κοσμόπουλος Εταιρεία Δικηγόρων ως νομικούς συμβούλους, και την εταιρεία Doxiadis Associates ως τεχνικό σύμβουλο στη διαγωνιστική διαδικασία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM