Σύζυγος 44χρονης με θρόμβωση: Περιμένουμε επιβεβαίωση ότι είναι κλινικά νεκρή

Σύζυγος 44χρονης με θρόμβωση: Περιμένουμε επιβεβαίωση ότι είναι κλινικά νεκρή Facebook Twitter
eurokinissi
0

«Δυστυχώς, περιμένουμε την επιβεβαίωση, μόλις περάσει η επήρεια των φαρμάκων, ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή για να διακόψουμε τις λειτουργίες λόγω του ότι τώρα είναι διασωληνωμένη», δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, σύζυγος της 44χρονης γυναίκας η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κρήτης μετά από επεισόδιο θρόμβωσης.

Πρόκειται για μια από τις 5 περιπτώσεις που έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca. «Μαζί πήγαμε και κάναμε το εμβόλιο, από το ίδιο φιαλίδιο» περιέγραψε ο σύζυγος της 44χρονης τονίζοντας πως τόσο εκείνος, όσο κι αυτή ήταν υπέρμαχοι του εμβολιασμού. «Μόλις άνοιξε η πλατφόρμα, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάναμε το εμβόλιο», είπε.

Ο ίδιος, δεν είχε κανένα σύμπτωμα έπειτα από την χορήγηση της δόσης εντούτοις η γυναίκα του μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό, ένιωσε επιστρέφοντας από τη δουλειά, πως δεν είναι καλά έχοντας, όπως περιγράφει ο κ. Κρυοβρυσανάκης, απίστευτο πόνο στο κεφάλι και θολούρα στα μάτια. Μάλιστα, διευκρίνισε ότι η γυναίκα του δεν παρουσίασε θρόμβωση αλλά το σύνδρομο Vitt, «που είναι θρόμβωση και αιμορραγία μαζί».

Η 44χρονη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του συζύγου της, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Ο κ. Κρυοβρυσανάκης ωστόσο τόνισε ότι «ο καημός μου είναι ότι εφόσον η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία αναφέρει ρητά ότι τα ποσοστά θρόμβωσης στις γυναίκες κάτω των 50 ετών είναι πολλαπλάσια με το εμβόλιο AstraZeneca, γιατί η δημόσια υγεία της χώρας έδωσε την δυνατότητα εμβολιασμού των γυναικών 30-49 μόνο με το συγκεκριμένο εμβόλιο».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ για την επικοινωνία του με τον «εγκέφαλο» της κρητικής μαφίας

Ελλάδα / Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ για τις συνομιλίες στη δικογραφία: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»

Τι απάντησε για την επιμονή του κατηγορουμένου να μεσολαβήσει, ώστε ο ίδιος να γίνει μητροπολίτης, αλλά και την ασυνήθιστη οικειότητα σε διάλογό τους, που αποκαλύπτεται στη δικογραφία
LIFO NEWSROOM
AI in Schools: Μητσοτάκης και Σαμ Άλτμαν σε διάλογο για το πώς η τεχνητή νοημοσύνη μεταμορφώνει την εκπαίδευση

Ελλάδα / Μητσοτάκης και Σαμ Άλτμαν σε διάλογο για το πώς η τεχνητή νοημοσύνη μεταμορφώνει την εκπαίδευση

Ο πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εκπαίδευση, προτείνοντας τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου ψηφιακού δασκάλου για μαθητές που προετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις
LIFO NEWSROOM
Ηγουμενίτσα: 18χρονος προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ιταλία με ματσέτα, κατάνα και οπλοστάσιο

Ελλάδα / Ηγουμενίτσα: 18χρονος προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ιταλία με ματσέτα, κατάνα και οπλοστάσιο

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στον επιβατικό σταθμό της Ηγουμενίτσας, το Λιμενικό Σώμα εντόπισε ότι μετέφερε στις αποσκευές του ένα εντυπωσιακό οπλοστάσιο: αρκετές ματσέτες, μαχαίρια διαφόρων μεγεθών, ιαπωνικό «κατάνα» και άλλα
LIFO NEWSROOM