Σύντομα η πρώτη πραγματική διασταύρωση για τα ανασφάλιστα οχήματα

Σύντομα η πρώτη πραγματική διασταύρωση για τα ανασφάλιστα οχήματα Facebook Twitter
0

Σε διασταύρωση στοιχείων για τον εντοπισμό των πραγματικά υπόχρεων σε ασφάλιση οχημάτων, προχωρούν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

 

Σε δηλώσεις του σε σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ανέφερε: «Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων που έχουν κλαπεί ή που οι ιδιοκτήτες τους έχουν παραδώσει πινακίδες και μάλιστα πολλές φορές εδώ και 15-20 χρόνια, η έλλειψη μηχανογράφησης δεν βοηθάει ώστε να βρεθεί ο τρόπος να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες από πολίτες που δεν έχουν υποχρέωση ασφάλισης. Φαίνεται ότι αυτή η προσπάθεια αρχίζει να καρποφορεί και στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί επιτέλους η πρώτη πραγματική διασταύρωση».

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΕΑ, μέχρι 31/12/2016 είχαν καταγραφεί 5.700.000 ασφαλισμένα οχήματα, ενώ στο πρώτο εξάμηνο του 2017 ο αριθμός των ασφαλισμένων οχημάτων αυξήθηκε σε 6.261.000 οχήματα. Τα ανασφάλιστα οχήματα αυτή τη στιγμή υπολογίζονται σε 457.000.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM