Συναγερμός στο Λιμενικό: Ακυβέρνητο ιστιοφόρο με 4 επιβάτες στον Σαρωνικό - Πνέουν θυελλώδεις άνεμοι

Συναγερμός στο Λιμενικό: Ακυβέρνητο ιστιοφόρο με 4 επιβάτες στον Σαρωνικό - Πνέουν θυελλώδεις άνεμοι Facebook Twitter
Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στο λιμενικό, καθώς ακυβέρνητο πλέει ένα ιστιοφόρο σκάφος με 4 επιβαίνοντες στον Σαρωνικό (EUROKINISSI)
0

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στο λιμενικό, καθώς ακυβέρνητο πλέει ένα ιστιοφόρο σκάφος με 4 επιβαίνοντες στον Σαρωνικό, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της νησίδας του Αγ. Γεωργίου.

Σύμφωνα με αξιωματικό του Λιμενικού που μίλησε στο LiFO.gr τα ιστία έχουν σπάσει και το ιστιοφόρο αντιμετωπίζει μηχανική βλάβη. Οι τέσσερις Έλληνες έχουν ζητήσει να εγκαταλείψουν το πλοίο και σε εξέλιξη είναι επιχείρηση του Λιμενικού, ενώ στο σημείο πνέουν θυελλώδεις άνεμοι έντασης 8 - 9 μποφόρ. 

Δίπλα στο σκάφος έχει ήδη φτάσει ένα ρυμουλκό ενώ στο σημείο σπεύδουν τρία παραπλέοντα πλοία και ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού.

Σημειώνεται πως σε ισχύ παραμένει και σήμερα το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 9 με 10 μποφόρ. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ