Σύλληψη υπόπτου για τους πυροβολισμούς στο Μαρκόπουλο – Σύνδεση με τον θάνατο 5χρονου

Σύλληψη υπόπτου για τους πυροβολισμούς στο Μαρκόπουλο – Σύνδεση με τον θάνατο 5χρονου Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου που κατονόμασαν οι δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν κατά τη χθεσινή ένοπλη επίθεση στο Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία εκτιμά ότι οι πυροβολισμοί ενδέχεται να σχετίζονται με αντίποινα για τον θάνατο ενός 5χρονου παιδιού στην ίδια περιοχή, τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι δράστες φέρονται να ανήκουν στο περιβάλλον του παιδιού, το οποίο είχε χάσει τη ζωή του από σφαίρα, ενώ πληροφορίες υποδεικνύουν ότι οι διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών σχετίζονται με ναρκωτικά.

Το χρονικό των πυροβολισμών στο Μαρκόπουλο

Το επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 20 Δεκεμβρίου, λίγο μετά τις 19:15.

  • Άγνωστοι που επέβαιναν σε τρία οχήματα πυροβόλησαν εναντίον άλλων ατόμων.
  • Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο γυναίκες, οι οποίες αργότερα κατονόμασαν έναν από τους δράστες.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την ταυτοποίηση των υπολοίπων εμπλεκόμενων ατόμων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM