Στον Κορυδαλλό ο Λαυρεντιάδης

Στον Κορυδαλλό ο Λαυρεντιάδης Facebook Twitter
1

Μετά από ένα τριήμερο διαγνωστικών επισκέψεων, εξετάσεων και νοσηλειών στα διάφορα νοσοκομεία, τελικά, ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λάυρεντιάδης κατέληξε στον Κορυδαλλό, όπου μετήχθη το μεσημέρι. Αναμένεται να κρατηθεί στην 6η Πτέρυγα, επονομαζόμενη και «πτέρυγα vip» στην οποία κρατούνται κατηγορούμενοι για οικονομικά εγκλήματα, όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος κα.

Το πρωί είχε παραδοθεί στις αρχές συγκατηγορούμενη του για την οποία υπήρχε ένταλμα σύλληψης ενώ ακόμη αναζητείται ο συνεργάτης του και εκδότης Πέτρος Κυριακίδης.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια