Στο επίκεντρο η αντιμετώπιση της ανεργίας

Στο επίκεντρο η αντιμετώπιση της ανεργίας Facebook Twitter
0

Υπό τον υπουργό Εργασίας συνεδριάζει σήμερα, μετά από 3,5 χρόνια, η Εθνική Επιτροπή Απασχόλησης, με κύριο στόχο να καταρτίσει ένα εθνικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της ανεργίας, που έχει φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ στη χώρα μας.

Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης αναμένεται να ενημερώσει τους φορείς για τις δράσεις που υλοποιούνται, ενώ θα ζητήσει συγκεκριμένες προτάσεις για τον ανασχεδιασμό των υφιστάμενων δράσεων. Μεταξύ άλλων, αναμένεται να εξεταστούν διεξοδικά τα προγράμματα για την απασχόληση των νέων καθώς και το θέμα της εξεύρεσης πόρων για τη στήριξη των περίπου 400.000 οικογενειών που δεν έχουν κανέναν εργαζόμενο.

Εκτός απο τον υπουργό Εργασίας, στην Εθνική Επιτροπή Απασχόλησης συμμετέχουν οι γενικοί γραμματείς των κυριότερων υπουργείων, οι γενικοί Γραμματείς Ισότητας, Νέας Γενιάς και ΕΛΣΤΑΤ, ο διοικητής του ΟΑΕΔ, εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ και των εργοδοτικών οργανώσεων, της ΠΑΣΕΓΕΣ, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM