Στη Δικαιοσύνη η υπόθεση των ράπερ Light και Lamanif: «Απειλούσε να με μαχαιρώσει»

Το άγνωστο επεισόδιο στην κόντρα των ράπερ Light και Lamanif: Οι απειλές για μαχαιρώματα και οι ισχυρισμοί για το βίντεο Facebook Twitter
0

Στη Δικαιοσύνη έχει οδηγηθεί η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των πρώην συνεργατών του τράπερ Light και του Lamanif, στον απόηχο της διαρροής ενός βίντεο με προσωπικές στιγμές του δεύτερου με την 30χρονη με την οποία διατηρούσε σχέση.

Ο Light υποστηρίζει πως ο Lamanif τον απειλούσε και πως η 30χρονη ήταν εκείνη που του έστειλε το βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές. Από την πλευρά της η 30χρονη ισχυρίζεται πως πίσω από τη διαρροή του βίντεο βρίσκεται ο Light.

Light: Η 30χρονη μου έδωσε το βίντεο

«Παντελώς αβάσιμες» χαρακτήρισε ο Light τις κατηγορίες σε βάρος του περί παραβίασης προσωπικών δεδομένων και απορρήτου, τονίζοντας πως ουδέποτε θα προέβαινε σε μία τέτοια πράξη.

«Αγνοώ με ποια συλλογιστική και με ποια στοιχεία οδηγήθηκε στην πεποίθηση ότι εγώ ήμουν αυτός που διέρρευσε το βίντεο» φέρεται να υποστήριξε, μεταξύ άλλων, στις έγγραφες εξηγήσεις του ο Light, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Realnews.  «Δεν είχα καμία σχέση με την καταγραφή του βίντεο, την αποθήκευσή του ή την παράνομη ανάρτησή του» φέρεται να ισχυρίστηκε.

Παράλληλα, κατηγόρησε την 30χρονη πως εκείνη διέρρευσε το βίντεο, λέγοντας πως η ίδια τον ενημέρωσε για την ύπαρξή του. «Με δική της πρωτοβουλία μού παρέδωσε το βίντεο στο οποίο η ίδια συμμετείχε, γύρισαν από κοινού με τον Μανιφάβα (σ.σ.: Lamanif). Σύμφωνα με τόσα κατέθεσε ο Light, η 30χρονη «αποθήκευσε το βίντεο στον σκληρό της δίσκο και διέρρευσε», εκτιμώντας πως η γυναίκα προέβη σε αυτή την κίνηση «λόγω της απογοήτευσής της για την απόσταση που είχε πάρει ο Μανιφάβας από αυτήν».

«Την πίεσα να έρθει να μου πει κάτι για το οποίο δεν θα μπορούσα να γνωρίζω; Την πίεσα να μου δώσει το εν λόγω υλικό, όταν η ίδια επιλέγει σε ιδιωτική μας συνομιλία να το χαρακτηρίσει ως “φιλέτο”;» διερωτήθηκε.

Light: Ο Lamanif με απειλούσε ότι θα με μαχαιρώσει

Την ίδια στιγμή, ισχυρίστηκε πως κατά το παρελθόν δεχόταν απειλές κατά της ζωής του από τον Lamanif. «Αναρτούσε ότι θα με βρει με μπράβους και ότι θα με μαχαιρώσει. “Το μαχαίρι δεν συγχωρεί”, όπως δημοσίως διατεινόταν εναντίον μου, μη διστάζοντας να αναφέρει επανειλημμένα ότι με αυτό θα με μαχαίρωνε», φέρεται να υποστήριξε μέσα από τις έγγραφες εξηγήσεις του, σύμφωνα με τη RealNews.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η κόντρα μεταξύ τους ξεκίνησε όταν έληξε η επαγγελματική τους συνεργασία, σημειώνοντας πως τον είχε ορίσει δοκιμαστικά «συνεργάτη» του για λιγότερο από τέσσερις μήνες. Ωστόσο, όπως ανέφερε υπήρξε αντίδραση από πλευράς του Lamanif, με αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με τον Light, να τους διευρύνει τα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με τον ίδιο διέκοψε τη συνεργασία μαζί του, όταν όπως υποστήριξε, ο Lamanif  τού ζήτησε τριπλάσιο ποσό από αυτό είχε συμφωνηθεί μεταξύ τους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ