Στέλνουν στρατιωτικούς γιατρούς στα νοσοκομεία Ξάνθης, Σερρών και Δράμας

Στέλνουν στρατιωτικούς γιατρούς στα νοσοκομεία Ξάνθης, Σερρών και Δράμας Facebook Twitter
Νοσοκομείο Σερρών/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Με απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη, διατίθενται στρατιωτικοί γιατροί από την 1η Σεπτεμβρίου έως την 31η Οκτωβρίου 2024.

Συγκεκριμένα, αναισθησιολόγοι θα ενισχύσουν τα Γενικά Νοσοκομεία Ξάνθης και Σερρών, ενώ παθολόγοι θα καλύψουν ανάγκες στα Γενικά Νοσοκομεία Ξάνθης και Δράμας, έπειτα από αίτημα του Υπουργείου Υγείας.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Κεφαλογιάννης, δήλωσε πως «στεκόμαστε δίπλα στην ελληνική κοινωνία, διασφαλίζοντας την ευημερία των πολιτών και την ισότιμη πρόσβασή τους στην υγειονομική περίθαλψη, όποτε και όπου χρειαστεί».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ

Ελλάδα / Αεροπορικά ταξίδια: Τουλάχιστον δύο ώρες αναμονή στο «Ελ. Βενιζέλος» - Ανησυχία για το καλοκαίρι

Το νέο Σύστημα Εισόδου-Εξόδου, το οποίο βρίσκεται σε εφαρμογή από τις 10 Απριλίου και αφορά ταξιδιώτες από χώρες εκτός Σένγκεν, φαίνεται να φέρνει στα όριά τους τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια
THE LIFO TEAM