Στα 11,50 ευρώ η διαδρομή Κόρινθος - Πάτρα από τον Απρίλιο

Στα 11,50 ευρώ η διαδρομή Κόρινθος - Πάτρα από τον Απρίλιο Facebook Twitter
2

 

Στα 11,50 ευρώ η διαδρομή Κόρινθος - Πάτρα από τον Απρίλιο Facebook Twitter

Στα 11,50 ευρώ –από 6,40 ευρώ σήμερα– θα διαμορφωθεί το κόστος των διοδίων της διαδρομής Αθήνα - Πάτρα για τα Ι.Χ. από τον Απρίλιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Καθημερινή».

Στο υπό κατασκευή σήμερα τμήμα Κορίνθου - Πάτρας, οι οδηγοί θα καταβάλλουν 6,40 ευρώ στους τρεις μετωπικούς σταθμούς διοδίων. Το έργο, το κόστος του οποίου έχει αγγίξει πλέον τα 2 δισ. ευρώ, βρίσκεται σήμερα στο 85%, με τους κατασκευαστές να εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι θα παραδοθεί τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, με τη λειτουργία της νέας ε.ο. Κορίνθου - Πάτρας αλλάζει και ο χάρτης των διοδίων: δύο σταθμοί αλλάζουν όνομα (Κιάτου, από Ζευγολατιού και Ελαιώνα, από Νικολαίικα), δύο «μετακινήθηκαν» ελαφρά (σε Κιάτο και Ρίο). Τα διόδια θα «χρεώνουν» 0,064 ευρώ/χλμ., για όλο τον δρόμο πλην της περιμετρικής Πάτρας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια