Σοκάρουν τα στοιχεία από τις τοξικολογικές του δολοφονημένου 6χρονου στην Κομοτηνή - Βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του

Σοκάρουν τα στοιχεία από τις τοξικολογικές του δολοφονημένου 6χρονου στην Κομοτηνή - Βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του Facebook Twitter
0

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που κάνει ο ιατροδικαστής που είχε εξετάσει τον 6χρονο Σεζάλ Μεχμεταλή, που δολοφονήθηκε από έναν 15χρονο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, που έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στο αίμα του 6χρονου βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πράγμα που σημαίνει πως ο δράστης είχε μελετήσει το έγκλημά του.

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι ο 15χρονος δράστης πίεσε το θύμα του να καταναλώσει αλκοόλ για να τον "ναρκώσει" και να κάμψει την αντίσταση του

Ο Σεζάλ Μεχμεταλή είχε βρεθεί δολοφονημένος και κακοποιημένος σεξουαλικά σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, δύο μέρες μετά την εξαφάνιση του. Για το έγκλημα προσήχθη και ομολόγησε ένας 15χρονος κωφός που διέμενε επίσης στον καταυλισμό.

Ο ιατροδικαστής μιλά για «οργανωμένο έγκλημα» και επισημαίνει: «Ήρθαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του παιδιού σε μεγάλο ποσοστό και μιλάμε για 200mg. Για ένα παιδάκι 6 ετών είναι υπερβολικά μεγάλο το ποσοστό αυτό και μπορούμε να μιλάμε τώρα για καλά οργανωμένο έγκλημα. Την ώρα της κακοποίησης το παιδί πρέπει να ήταν φυτό για να μην μπορεί να αντιδράσει καθόλου. Και επίσης θέλω να πω ότι βρέθηκε στο αίμα του και καφεΐνη που αυτό σημαίνει ότι νωρίτερα πρέπει να το ξεγέλασαν το παιδί να πιει καφέ και να είχαν ρίξει μέσα άφθονη ποσότητα αλκοόλ για να μπορέσει ο δράστης να κάνει καλά το έγκλημα».

Αναλυτικές πληροφορίες για τα ευρήματα των τοξικολογικών και τα νέα στοιχεία έδωσε σήμερα και η εκπoμπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο ΕPSILON.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ