Σοκαριστικό βίντεο από τη δολοφονία του ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στα Χανιά

Σοκαριστικό βίντεο από τη δολοφονία του ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στα Χανιά Facebook Twitter
0

Ένα σοκαριστικό βίντεο από τη δολοφονία του ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στα Χανιά είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. 

Τα πλάνα, που έχουν ληφθεί από τις κάμερες ασφαλείας του μίνι μάρκετ, μετέδωσε από το κεντρικό του δελτίο ο Alpha. Στις εικόνες φαίνεται ένας άνδρας να μπαίνει στο μαγαζί και να κρατάει στο αριστερό του χέρι μια πλαστική σακούλα. Στη σακούλα αυτή είχε το αυτοσχέδιο όπλο. Ο 60χρονος δράστης οπλίζει μία φορά αλλά δεν πυροβολεί. Στο ταμείο εκείνη τη στιγμή ήταν μία γυναίκα με το μικρό παιδί της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκείνη τη στιγμή ο δράστης φώναξε στο θύμα: «Δεν κράτησες τον λόγο που έδωσες». Οι πελάτες του καταστήματος, που αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει, απομακρύνονται άρον άρον. Η κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον 60χρονο να κυνηγά τον άτυχο ιδιοκτήτη, ο οποίος ήταν και πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου Χανίων, μέσα στο μαγαζί μέχρι να τον πυροβολεί πισώπλατα και να τον σκοτώνει. 

 

Τη Πέμπτη, κατά τη μεταφορά του δράστη στα δικαστήρια, σημειώθηκε ένταση καθώς συγγενείς και φίλοι του θύματος είχαν συγκεντρωθεί εκεί και επιχείρησαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι Αρχές φυγάδευσαν τον κατηγορούμενο μέσω του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας Χανίων το οποίο συνδέεται με το κτίριο των δικαστηρίων. Όπως μετέδωσε το flashnews.gr, κανείς δικηγόρος δεν δέχτηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του 60χρονου και έτσι αναγκαστικά διορίστηκε αυτεπάγγελτα συνήγορός του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM