Σοφία Μπεκατώρου: Με παρενόχλησε σεξουαλικά Ολυμπιονίκης στα 16 μου

Σοφία Μπεκατώρου: «Ολυμπιονίκης μού επιτέθηκε σεξουαλικά στα 16 μου» Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISS
0

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από «ένα πολύ μεγάλο όνομα του αθλητισμού» καταγγέλλει ότι έπεσε σε ηλικία 16 ετών, η πρωταθλήτρια της ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου.

«Ναι (σ.σ. είχα αντιμετωπίσει σεξουαλική παρενόχληση ως παιδί) από πολύ μεγάλο αθλητή, ολυμπιονίκη όταν ήμουν 16 ετών ο οποίος ευτυχώς άκουσε το ''όχι'' που του είπα», είπε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξη που παραχώρησε την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Μάλιστα, η Σοφία Μπεκατώρου ανέφερε ότι έχει ήδη καταθέσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση στον εισαγγελέα, ωστόσο, όπως σημείωσε «είναι δευτερευούσης σημασίας σε σχέση με αυτό που συνέβη από παράγοντα».

Περιγράφοντας τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από τον αθλητή, η πρωταθλήτρια της ιστιοπλοΐας, είπε:

«Ήταν Σεπτέμβριος, κάναμε προπόνηση στον Πειραιά και επειδή φυσούσε πάρα πολύ δεν μπορούσαμε να βγούμε με σκάφος. Εκείνος είχε ένα τζετ σκι και μου πρότεινε να πάμε να δούμε τον καιρό. Δέχτηκα. Κάποια στιγμή βγάζει το τζετ σκι από την πίσω πλευρά της Μαρίνας Ζέας, προσποιούμενος ότι θέλει να φτιάξει κάτι, με ρίχνει πάνω στο τζετ σκι – υπ’ όψιν ήταν 100 κιλά – και με κοιτάζει. Του λέω ''τι κάνεις;''. Μου απάντησε ''έλα τώρα, δεν θέλεις;''. Του απάντησα «όχι» και εκείνος με άφησε και επιστρέψαμε πίσω».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM