Σχολεία: Πότε κλείνουν για Πάσχα, εκλογές και καλοκαιρινές διακοπές

Σχολεία: Πότε κλείνουν για Πάσχα, εκλογές και καλοκαιρινές διακοπές Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Τα σχολεία κλείνουν σε λίγες μέρες για τον εορτασμό του Πάσχα, ξανανοίγουν κατόπιν, για να ξανακλείσουν σύντομα με αφορμή τις εκλογές. 

Για το Πάσχα τα σχολεία θα κλείσουν από την Παρασκευή, 7 Απριλίου, πριν δηλαδή από το Σάββατο του Λαζάρου και θα ανοίξουν μετά την Κυριακή του Θωμά, στις 24 Απριλίου.

Οι σχολικές αίθουσες θα παραμείνουν ανοιχτές για λιγότερο από ένα μήνα και την Παρασκευή 19 Μαΐου τα σχολεία θα ξανακλείσουν για να μετατραπούν σε εκλογικά κέντρα ούτως ώστε να γίνει η κατάλληλα προετοιμασία του χώρου, ενώ θα παραμείνουν κλειστά και την επομένη των εκλογών, Δευτέρα 22 Μαΐου. Σε κάθε περίπτωση, οι ημερομηνίες και οι διαδικασίες θα επιβεβαιωθούν και με απόφαση και σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.

Αλλά και μετά τις εκλογές τα σχολεία δεν θα παραμείνουν ανοιχτά για πολύ. Για τις καλοκαιρινές διακοπές έχει προγραμματιστεί να κλείσουν:

-Τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά κλείνουν στις 15 Ιουνίου 2023

-Το τελευταίο μάθημα στα Γυμνάσια θα γίνει στις 30 Μαΐου 2023 ενώ οι εξετάσεις θα τελειώσουν στις 15 Ιουνίου.

-Τα Λύκεια τελειώνουν τα μαθήματα στις 19 Μαΐου 2023. Ειδικά για την Γ’ Λυκείου οι ενδοσχολικές εξετάσεις σταματούν στις 30 Μαΐου. Οι Α’ και Β΄ Λυκείου θα τελειώσουν στις 15 Ιουνίου 2023.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κηφισιά: Η ανακοίνωση της PAL για το συμβάν

Ελλάδα / Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κηφισιά: Η ανακοίνωση της PAL για το συμβάν

«Το κτίριο ήταν κατασκευασμένο από πυράντοχα υλικά που έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο, να περιοριστεί η πυρκαγιά και να μην επεκταθεί σε γειτνιάζοντες χώρους παραγωγής καθώς και όμορες επιχειρήσει» αναφέρεται μεταξύ άλλων
NEWSROOM
Ευρωπαϊκό ρεκόρ στις Βουκολιές Χανίων οι 44,5°C - Θερμική κάμερα κατέγραψε κάδο στους 160°C

Ελλάδα / Καύσωνας: Ευρωπαϊκό ρεκόρ στις Βουκολιές Χανίων με 44,5°C - Θερμική κάμερα κατέγραψε κάδο στους 160°C

Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στη χώρα ήταν ίση με 36.3 °C - Θερμοκρασίες 96 και 160 βαθμών κατέγραψε θερμικό drone σε Ομόνοια και Λυκαβηττό - Πέφτει η θερμοκρασία από την Παρασκευή
NEWSROOM
Πρέβεζα: Ανήλικος πήγε να αποφύγει επίθεση σκύλου και παρασύρθηκε από ΙΧ

Ελλάδα / Πρέβεζα: Ανήλικος πήγε να αποφύγει επίθεση σκύλου και παρασύρθηκε από ΙΧ

Οι επιβαίνοντες στο ΙΧ, καθώς και περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει τον 16χρονο τραυματία στο νοσοκομείο
NEWSROOM