Σεξουαλική κακοποίηση 10χρονου στη Νίσυρο: Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον αρχαιοφύλακα

Σεξουαλική κακοποίηση 10χρονου στη Νίσυρο: Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον αρχιφύλακα Facebook Twitter
Νίσυρος/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Περισσότερα του ενός φέρεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, τα ανήλικα παιδιά-θύματα κακοποίησης του 50χρονου αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο.

Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας για ασέλγεια σε βάρος 10χρονου παιδιού στη Νίσυρο, οι πληροφορίες θέλουν κι άλλα παιδιά να ανοίχθηκαν και να κατήγγειλαν κακοποίηση από τον εν λόγω άνδρα. Από χθες, στο νησί βρίσκεται κλιμάκιο με ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό, που συζητά με γονείς και παιδιά.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου-Λυκείου Νισύρου, Γιάννης Κουλάκης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ανέφερε ότι ανάμεσα στα φερόμενα ως θύματα πιθανόν να περιλαμβάνονται και παιδιά, μαθητές γυμνασίου.

«Ξεπεράστηκαν φόβοι και ντροπές και άρχισαν να μιλάνε», ανέφερε σημειώνοντας ότι κοιτάνε την αλήθεια κατάματα και την αντιμετωπίζουν.

Εν τω μεταξύ, σε αναστολή καθηκόντων τέθηκε με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, ο 50χρονος αρχαιοφύλακας, που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικου αγοριού στη Νίσυρο.

Ο  πατέρας κατήγγειλε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος του μαζί με άλλους συμμαθητές του πήγαν στο μουσείο. Ο 50χρονος φέρεται να τους οδήγησε σε ξενώνα όπου διέμενε και τους παρουσίασε πορνογραφικό υλικό προχωρώντας παράλληλα και σε «επεξηγήσεις», όπως είπε χαρακτηριστικά, ο πατέρας του 15χρονου.

Παράλληλα, διατάχθηκε διοικητική έρευνα σε βάρος του. Η υπόθεση ερευνάται από τις Αστυνομικές και τις Εισαγγελικές Αρχές.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Ελλάδα / Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Οι δυο τους αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας, του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του στη Φοινικούντα
LIFO NEWSROOM
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM