Βίντεο από την πτώση του μικρού μονοκινητήριου αεροσκάφους σε είσοδο του σπιτιού στην Πρώτη Σερρών το πρωί της Δευτέρας, είδαν το φως της δημοσιότητας. 

 

Από την πτώση του μονοκινητήριου αεροσκάφους σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Στο βίντεο, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA, διακρίνονται δύο γυναίκες να κάθονται στο πεζοδρόμιο έξω από ένα κατάστημα. Ξαφνικά, η μία από τις δύο δείχνει με το χέρι της προς τον ουρανό. Έχει αντιληφθεί το μικρό μονοκινητήριο και το βλέπει να έρχεται προς τα πάνω τους. Σηκώνεται από τη θέση της και συνεχίζει να δείχνει προς τον ουρανό.

 

Ταυτόχρονα, ένα μαύρο αυτοκίνητο περνάει από μπροστά της. Ο οδηγός δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Όταν φτάνει στο τέλος του δρόμου και αρχίζει να στρίβει, το αεροσκάφος πέφτει πάνω στο σπίτι.

 

Το αεροσκάφος περνάει πάνω από το αυτοκίνητο χωρίς καν να το ακουμπήσει και καρφώνεται στον τοίχο. Αμέσως μετά μια άλλη γυναίκα τρέχει προς το σημείο για να δει τι είχε συμβεί ενώ και κάποιοι άλλοι κάτοικοι σπεύδουν για να βοηθήσουν.

 

Η μια από τις δυο γυναίκες παρούσες στο περιστατικό, είναι η μητέρα του 19χρονου πιλότου του μονοκινητήριου αεροσκάφους. Ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 

 

Πλάνα από την πτώση του αεροσκάφους μετέδωσε και ο Alpha. 

 

Το video που έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός, δείχνει το αεροσκάφος να χάνει ύψος πριν πέσει σε κατάστημα στην Πρώτη των Σερρών. 

 

 

 

Με πληροφορίες από MEGA/Alpha