Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Αθηνών έχει μπει ένα βίντεο, το οποίο φέρεται να δείχνει την κακοποίηση που υπέστη ένα παιδί, ηλικίας 4 ετών, από τη μητέρα του στα Σεπόλια.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το οπτικό υλικό κατέθεσε τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο πατέρας ενός εκ των τριών παιδιών (τα άλλα δύο είναι από το γάμο της γυναίκας με τον πρώτο της σύντροφο), σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

 

Η δικηγόρος του πρώην συντρόφου, Μαριζάνα Κίκιρη, έκανε λόγο για «μία βάναυση κακοποίηση- απόπειρα ανθρωποκτονίας του ανυπεράσπιστου νηπίου 4 ετών». «Ο εντολέας μου, μόλις έλαβε γνώση του υλικού έσπευσε να το καταγγείλει στον αρμόδιο Εισαγγελέα προκειμένου να διενεργηθούν οι δέουσες νομικές ενέργειες».

 

Στην έγγραφη καταγγελία του προς την Εισαγγελία, ο πατέρας του παιδιού αναφέρει πως «στο επίμαχο βίντεο απεικονίζεται κακοποίηση και απόπειρα ανθρωποκτονίας (απόπειρα πνιγμού) της τέως συντρόφου μου κατά της ανήλικης κόρης της, ετών 4 που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του 6χρονου ανήλικου τέκνου της».

 

Ο ίδιος είχε τοποθετήσει κάμερα στο διαμέρισμά του καθώς, όπως καταγγέλλει, φοβόταν για την υγεία του δικού του παιδιού, ηλικίας δυο ετών.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, στο βίντεο η μητέρα γαίνεται να αναζητά έναν αναπτήρα στο κρεβάτι της 4χρονης κόρης της. Το παιδί που βρήκε τον αναπτήρα ξεσπά σε κλάματα. Τότε, η μητέρα τής ζητάει να σταματήσει να κλαίει, την χαστουκίζει και στη συνέχεια φέρεται να βάζει το χέρι της στο στόμα και να την πιέζει.