Σεισμός 4 Ρίχτερ ξανά στο Κιλκίς

Σεισμός 4 Ρίχτερ ξανά στο Κιλκίς Facebook Twitter
0

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19.36 το απόγευμα της Τρίτης βόρεια του Κιλκίς.

Το επίκεντρο της νέας δόνησης εντοπίστηκε στα 28 χιλιόμετρα βόρεια της μακεδονικής πόλης. Το δε εστιακό βάθος μετρήθηκε μόλις στα 2 χιλιόμετρα και έγινε αισθητός και στις γύρω περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι δύο σεισμικές δονήσεις 4 και 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ είχαν σημειωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας στην ίδια περιοχή.

Η πρώτη δόνηση, μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 00:13 σε απόσταση 28 χιλιομέτρων βόρεια - βορειοδυτικά του Κιλκίς, ενώ η δεύτερη, μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 06:24 το πρωί της Τρίτης, σε απόσταση 25 χιλιομέτρων βόρεια - βορειοδυτικά του Κιλκίς, ή 367 χλμ βόρεια της Αθήνας.

Σεισμός 4 Ρίχτερ ξανά στο Κιλκίς Facebook Twitter

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM