ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

«Σας αγαπώ» - Ο μικρός Βαγγέλης συγκινεί με το μήνυμά του προς όλους όσοι τον βοήθησαν

«Σας αγαπώ» - Ο μικρός Βαγγέλης συγκινεί με το μήνυμά του προς όλους όσοι τον βοήθησαν Facebook Twitter
0

Πριν από λίγο καιρό ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης είχε αφηγηθεί την ιστορία του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη και τη δύσκολη μάχη που δίνει με τον καρκίνο εδώ και τρία χρόνια, απευθύνοντας έκκληση σε όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να μεταβεί ο μικρός Βαγγέλης στο νοσοκομείο Μemorial των ΗΠΑ για θεραπεία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εκεί γίνεται μια πειραματική θεραπεία που έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να σώσει την ζωή του παιδιού αλλά κοστίζει 500.000 δολάρια. Ο Βαγγέλης πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου, το νευροβλάστωμα.

Ο αγώνας του μικρού Βαγγέλη συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους, ενώ στην εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων συμμετείχαν πολλοί επώνυμοι και αθλητές.

Πριν από μερικές μέρες, συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που απαιτούνται για τη θεραπεία, με τους γονείς του παιδιού να απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή τους για βοήθεια.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Βαγγελάκη να ευχαριστήσει για τη συμπαράσταση που του έδειξαν χιλιάδες άνθρωποι στον δυσκολότερο αγώνα της σύντομης ζωής τους.

Στο βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα «Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη-Fight For Evangelos Life», ο μικρός Βαγγέλης απευθύνεται σε όλους όσους τον βοήθησαν και από την αγκαλιά του Πέτρου Πολυχρονίδη λέει ένα σύντομο, μα τόσο ουσιαστικό «σας αγαπώ».

Ελλάδα
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ