Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκίνησε η μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στον Κορυδαλλό η 33χρονη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρεται αυτή την ώρα, από την ΓΑΔΑ, η Ρούλα Πισπιρίγκου, αφού κρίθηκε προφυλακιστέα για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονης από την Πάτρα θα παραμείνει σε πρώτη φάση για δύο 24ωρα σε ειδικό κελί, που δεν έχει καν νούμερο, στις φυλακές Κορυδαλλού, σε πλήρη απομόνωση ούτως ώστε να γίνουν τα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό.

Στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί στην 6η Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, στο ένα από τα δύο κελιά που έχουν ειδικά διαμορφωθεί για περιπτώσεις γυναικών, που φέρονται να έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα.

Τα κελιά είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απομονωμένα για λόγους ασφαλείας. Για τους ίδιους λόγους, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επιθέσεις από συγκρατούμενές της.

Υπενθυμίζεται ότι χθες έπειτα από την πολύωρη απολογία της σε ανακρίτρια και εισαγγελέα αποφασίστηκε ομόφωνα η προφυλάκισή της καθώς κρίθηκε ότι είναι ύποπτη για την τέλεση νέων αδικημάτων.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM