Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 9 Ιανουαρίου η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 9 Ιανουαρίου η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας Facebook Twitter
Φωτ.: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Στις 9 Ιανουαρίου θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθήνας η Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η 34χρονη είχε παραπεμφθεί σε δίκη με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικείου της Αθήνας.

Παράλληλα, σε εξέλιξη παραμένει η έρευνα για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, 3,5 ετών και της 6 μηνών, για τους οποίους κατηγορείται, επίσης. 

Προ ημερών η κατηγορούμενη είχε λάβει νέα προθεσμία για να απολογηθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η ίδια αρνείται κατηγορηματικά πως σκότωσε τη Τζωρτζίνα, ο θάνατος της οποίος προήλθε από θανατηφόρα δόση κεταμίνης - όπως φάνηκε από την ιατροδικαστή εξέταση - αλλά και τα άλλα δύο παιδιά της, που βρήκαν ασφυκτικό τέλος.

Στο κατηγορητήριο για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, περιγράφονται στιγμή προς στιγμή όσα πέρασε το κοριτσάκι, τόσο όταν κινδύνεψε να πεθάνει με υπαιτιότητα της μητέρας του, περίπου έναν χρόνο πριν από το θάνατό της όσο και όταν τελικά υπέκυψε από τη θανατηφόρα δόση της ουσίας που φέρεται να της χορήγησε μέσα στο νοσοκομείο, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στη Λάρισα: Πνέουν δυνατοί άνεμοι και έχουν καεί εκατοντάδες στρέμματα

Ελλάδα / Φωτιά τώρα στη Λάρισα: Πνέουν δυνατοί άνεμοι και έχουν καεί εκατοντάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης έκτασης

«Η κατάσταση κρίνεται σοβαρή, καθώς ο αέρας σπρώχνει με ταχύτητα τις φλόγες με κατεύθυνση προς τη Ροδιά Τυρνάβου», μεταδίδει τοπικό μέσο ενημέρωσης
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΙΚΗ

Ελλάδα / Δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: «Ανεβαίναμε και εμείς στο παιχνίδι» - Τι είπαν οι κατηγορούμενοι στη δίκη

Όσα ισχυρίστηκαν ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ, η σύζυγός του, ο χειριστής του παιχνιδιού «crazy dance» και ο μηχανικός που ανέλαβε τον έλεγχό του
THE LIFO TEAM
ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Ελλάδα / Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Μαζική έξοδος των εκδρομέων - Κίνηση σε λιμάνια, έκτακτα δρομολόγια στα ΚΤΕΛ

Την τιμητική τους έχουν φέτος και τα τρία μέγαλα λιμάνια της Αττικής, καθώς και οι δύο σταθμοί ΚΤΕΛ με την κίνηση φέτος να παρουσιάζει αύξηση 5% σε σύγκριση με πέρυσι
THE LIFO TEAM