Ρόδος: Υπόθεση απάτης πίσω από την κακοποίηση του 8χρονου κοριτσιού

Κορίτσι πλάτη Facebook Twitter
Pixabay
0

Διαφορετική τροπή παίρνει η υπόθεση του φερόμενου βιασμού μιας 8χρονης στη Ρόδο, καθώς όπως αποκαλύπτεται πρόσωπο από το ευρύτερο κοινωνικό της περιβάλλον αναμένεται να καταθέσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Σύμφωνα με την «Δημοκρατική», η λοίμωξη της 8χρονης «αποτέλεσε αφορμή για να στηθεί μια σκευωρία εις βάρος της μητέρας της», προκειμένου να εξασφαλιστεί οικονομικό αντάλλαγμα, σύμφωνα με την έρευνα. Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή και τον μικροβιολογικό έλεγχο, η ανήλικη είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά όργανα, η οποία της προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα, αφού υποτροπίασε.

Ρόδος: Πώς στήθηκε η υπόθεση εξαπάτησης

Όταν η 8χρονη άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, η μητέρα έχοντας και η ίδια μειωμένη αντίληψη, προτίμησε να φωτογραφίσει τα γεννητικά όργανα του παιδιού και να τα στείλει σε συγγενή της για να την συμβουλεύσει και να ζητήσει τη γνώμη γιατρού. Τότε, η συγγενής, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της Δημοκρατικής, έστησε σχέδιο προκειμένου να αποσπάσει χρηματικό ποσό τόσο από την μητέρα, όσο και τον παππού της 8χρονης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας, η γυναίκα «προθυμοποιήθηκε» να εξετάσει το παιδί και φέρεται να προκάλεσε ρήξη στα γεννητικά του όργανα. Φέρεται να έπεισε, δε, την μητέρα ότι το παιδί της είχε υποστεί κακοποίηση και μάλιστα ότι είχε ενημερωθεί για αυτό το «Χαμόγελο του Παιδιού» όπου υποστήριξε πως εργαζόταν γνωστό της πρόσωπο. Τότε, φέρεται να της είπε ότι έναντι 200 ευρώ θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.

Η μητέρα της 8χρονης, όμως, δεν είχε χρήματα και η συγγενής της της είπε ότι δανείστηκε για να πληρώσει εκείνη το «Χαμόγελο του Παιδιού». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητούσε και 500 ευρώ «για να μην αποκαλυφθεί ο παππούς» που είχε καταθέσει ως ύποπτος.  Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να έχει προβλήματα με ουσίες, ενώ εξετάζεται και τυχόν εμπλοκή ενός άνδρα στην όλη υπόθεση.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ