Ρόδος: Συνελήφθησαν επιχειρηματίες για πώληση "αερίου γέλιου"

Ρόδος: Συνελήφθησαν επιχειρηματίες για πώληση "αερίου γέλιου" Facebook Twitter
0

Για πώληση «αερίου γέλιου» συνελήφθησαν, στο Φαληράκι της Ρόδου, δυο υπεύθυνοι λειτουργίας νυκτερινού κέντρου διότι προσέφεραν προς πώληση και χρήση υποξείδιο του αζώτου, γνωστό ως «αέριο του γέλιου».

 Πρόκειται για έναν 36χρονο Σουηδό και ένα 34χρονο Αλβανό, που θα προσαχθούν σήμερα στην εισαγγελέα Ρόδου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών, την αντιμετώπιση παραβατικότητας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την προστασία των πολιτών - καταναλωτών, χθες στην πόλη και sτο Φαληράκι της Ρόδου πραγματοποιήθηκαν εξειδικευμένοι έλεγχοι και διαπιστώθηκε ότι οι δράστες λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαθέτοντας προς πώληση σε πελάτες υποξείδιο του αζώτου, γνωστό ως «αέριο γέλιου», και το διοχέτευαν για χρήση, σε μπαλόνια.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους για παραεμπόριο και νοθεία τροφίμων, οδηγούνται σήμερα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του ρασοφόρου με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών

Ελλάδα / Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του ρασοφόρου με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών

Ο 46χρονος ρασοφόρος, πρώην μοντέλο και γνωστός YouTuber, που δηλώνει «Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος των Παλαιοημερολογιτών» φέρεται να αποθήκευε και έκλεβε τα ναρκωτικά στον Ιερό Ναό
LIFO NEWSROOM