Ράδιο Αρβύλα: Νέα κρούσματα κορωνοϊού στην εκπομπή - Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη

Ράδιο Αρβύλα: Νέα κρούσματα κορωνοϊού στην εκπομπή - Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη Facebook Twitter
0

Δύσκολη εβδομάδα φαίνεται πως ξεκινάει για τους Ράδιο Αρβύλα, καθώς ο κορωνοϊός «χτύπησε» ξανά συντελεστές της εκπομπής.

Ωστόσο, παρά τις αρκετές ελλείψεις προσωπικού πίσω από τις κάμερες, ο  Αντώνης Κανάκης και η παρέα του κατάφεραν να βγουν κανονικά στον τηλεοπτικό αέρα!

Σύμφωνα με τα όσα εξήγησε στην εκπομπή της Δευτέρας ο Αντώνης Κανάκης, τα θετικά κρούσματα covid-19 που ανιχνεύτηκαν αφορούν άτομα που εργάζονται στο βαν, το οποίο είναι υπεύθυνο για τα εφέ της εκπομπής και το οποίο βρίσκεται σε άλλο κτήριο.

Ωστόσο, οι Ράδιο Αρβύλα κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα, με αποτέλεσμα η εκπομπή να βγει κανονικά.

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αλλά είμαστε στον “αέρα”. Έχουμε πολλούς ανθρώπους που έχουν αρρωστήσει από άλλα θέματα κι άλλους που είναι θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Όλοι βρίσκονται στο βαν, το οποίο βρίσκεται σε άλλο κτήριο και αυτό είναι που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε στον αέρα. Να είναι καλά όλα τα παιδιά. Έχουν μείνει δύο άνθρωποι στο βαν, οι μόνοι καινούριοι και καθαροί. Από σήμερα έχουμε περάσει στα βίντεο τον Κωστάκη. Θέλουμε την κατανόησή σας. Θα το πολεμήσουμε όσο μπορούμε», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ