Πυρκαγιά στον Πλατανιά Χανίων

Πυρκαγιά στον Πλατανιά Χανίων Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
0

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι σε δύσβατη περιοχή μεταξύ των οικισμών Λίμνη και Ντερές του δήμου Πλατανιά στα Χανιά.

Όπως αναφέρει το αθηναϊκό πρακτορείο, η φωτιά εξελίσσεται σε χαράδρα με χορτολιβαδική και δασική έκταση, χωρίς να απειλεί κατοικημένες περιοχές, ωστόσο λόγω του δύσβατου της περιοχής και των ισχυρών νοτιάδων, το έργο της κατάσβεσης είναι δύσκολο.

Στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις από τα Χανιά και το Ρέθυμνο ενώ έχει κληθεί και πεζοπόρο τμήμα από το Ηράκλειο και ο ο δήμος Πλατανιά έχει διαθέσει στην πυροσβεστική γεωτρήσεις της περιοχής. Προσπαθούν να περιορίσουν τις δεκάδες μικροεστίες και να μην αφήσουν τις φλόγες να εξαπλωθούν σε αμπέλια και ελαιώνες που βρίσκονται σε κοντινό σημείο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM