«Πυρά» Πατούλη σε Δούρου - «Η εξαφανισμένη Περιφερειάρχης»

«Πυρά» Πατούλη σε Δούρου - «Η εξαφανισμένη Περιφερειάρχης» Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Ψευδείς χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, τους ισχυρισμούς της Περιφέρειας Αττικής για την αντιπλημμυρική προστασία, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση.

«Η εξαφανισμένη Περιφερειάρχης, αντί να βγει και να ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη για τα εγκληματικά λάθη και παραλείψεις της στο ζήτημα της αντιπλημμυρικής προστασίας, τόσο του Λεκανοπεδίου, όσο και του Δήμου Αμαρουσίου, μας «ζητά και τα ρέστα», εκδίδοντας ανακοινώσεις που είναι γεμάτες ψέματα κι ανακρίβειες», τονίζει σε γραπτή του δήλωση.

Ο κ. Πατούλης, την καλεί να απαντήσει σε μια σειρά ερωτημάτων που θέτει όπως:

- «πόσα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας που σχεδίασε η δική της Διοίκηση, έχουν μέχρι σήμερα ξεκινήσει και πόσα από τα 500 εκ. ευρώ που δήθεν έχει δεσμεύσει, έχουν εκταμιευθεί».

- «πως είναι δυνατόν για το ρέμα της Σαπφούς, από τη μια να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει έγκυρη μελέτη για το έργο από το Δήμο Αμαρουσίου κι από την άλλη να εγκρίνει χρηματοδότηση και μάλιστα δύο φορές κι αυξημένη, για ένα έργο που η ίδια ισχυρίζεται ότι έχει ελλιπή μελέτη».

Ακόμη ο κ Πατούλης κατηγορεί την κυρία Δούρου ότι μοιράζει τα έργα σύμφωνα με τα δικά της κριτήρια , κομματικά και προσωπικά, ότι όπως και στην περίπτωση της Μάνδρας, έτσι και τώρα, πετά το μπαλάκι των δικών της ευθυνών, στο Δασαρχείο καθώς και ότι νοιάζεται μόνο για την καρέκλα της εξουσίας και τα προνόμια που της εξασφαλίζει.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Να σου πω, Γιώργο, ίσως και να προτιμώ να έχω τη Μαδούρου εξαφανισμένη παρά να βλέω τις δικές σου εμφανίσεις με στημένες κάμερες στην παραλία, με το μαγιώ μέχρι τον αφαλό, τις πατσές να ξεχειλίζουν από παντού και τις πέτσες να κρέμονται στις μασχάλες, να το παίζεις τζόβενο. Μια γελοία έκδοση του Κωνσταντάρα στο "Κάτι κουρασμένα παληκάρια".Για να σε παίρνουν στα σοβαρά φρόντιζε να μη γίνεσαι γελοίος.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ