Ψηφιακά η άδεια πολιτικού γάμου, σε 7 ημέρες- Η διαδικασία

Ψηφιακά η άδεια πολιτικού γάμου, σε 7 ημέρες- Η διαδικασία Facebook Twitter
0

Ψηφιακά εκδίδεται πλέον η άδεια πολιτικού γάμου από τους δήμους της χώρας, μέσω του gov.gr. 

Η άδεια εκδίδεται μέσα σε επτά ημερολογιακές ημέρες, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην υπηρεσία μέσω του gov.gr, στην ενότητα «Οικογένεια» και στη συνέχεια στο «Γάμος/ συμβίωση».

Η είσοδος στην πλατφόρμα γίνεται από οποιονδήποτε από τους δύο μελλοντικούς συζύγους, με τους κωδικούς Taxisnet ή web banking. 

Στη συνέχεια, συμπληρώνει τα στοιχεία του, εκείνα του/της μελλοντικού/ης συζύγου και επισυνάπτει τη σελίδα της εφημερίδας που δημοσιεύτηκε η γνωστοποίηση του γάμου, καθώς και ένα αποδεικτικό της μόνιμης κατοικίας. 

Το επόμενο βήμα είναι η έκδοση και καταβολή του σχετικού ηλεκτρονικού παραβόλου και ακολουθεί η υποβολή της αίτησης. 

Μετά την έκδοσή της, η άδεια πολιτικού γάμου αποστέλλεται στη θυρίδα του πολίτη (my.gov.gr), ο οποίος ενημερώνεται μέσω e-mail και SMS.

Η υπηρεσία της έκδοσης άδειας πολιτικού γάμου ψηφιακά παρέχεται μέσω των θυρίδων των δήμων στο gov.gr. Έως τώρα, 159 δήμοι έχουν ενεργοποιήσει τη θυρίδα τους

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Explainer: Γιατί η υπόθεση Πισπιρίγκου είναι η μεγαλύτερη αποτυχία των ελληνικών media;

Explainer / Explainer: Γιατί η υπόθεση Πισπιρίγκου είναι η μεγαλύτερη αποτυχία των ελληνικών media;

Από την απόπειρα λιντσαρίσματος έξω από το σπίτι της κατηγορούμενης μέχρι το γεγονός ότι ανακλήθηκαν τρία ιατροδικαστικά πορίσματα και ακόμη δεν ξέρουμε τι έγινε με την κεταμίνη, ας δούμε λίγο πώς φτάσαμε να μας ενδιαφέρει μόνο η κλειδαρότρυπα και όχι ο θάνατος δύο παιδιών και ενός μωρού.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ