Πρωτομαγιά: Η προετοιμασία της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα σε ένα βίντεο

Πρωτομαγιά: Η προετοιμασία της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα σε ένα βίντεο Facebook Twitter
Σχολαστικότητα και ακρίβεια είχε η προετοιμασία για τους εορτασμούς της Πρωτομαγιάς φέτος στο Σύνταγμα
0

Βίντεο με την προετοιμασία του ιδιαίτερου φετινού συλλαλητηρίου για την Πρωτομαγιά στο Σύνταγμα έδωσε στη δημοσιότητα το ΠΑΜΕ.

Η καθιερωμένη συγκέντρωση για τους εορτασμούς της Πρωτομαγιάς φέτος ήταν αλλιώτικη, κερδίζοντας το ενδιαφέρον του ξένο τύπου.

Το πλήθος που συγκεντρώθηκε διατήρησε στο έπακρο την υπόσχεση για τήρηση των μέτρων κοινωνικής απόστασης λόγω του κορωνοϊού και παρά τις δυσκολίες, η εικόνα του χθεσινού συλλαλητηρίου θα μείνει χαραγμένη για τη διαφορετικότητά της.

Οι εικόνες από την συγκέντρωση στο Σύνταγμα έκαναν το γύρο του κόσμου κερδίζοντας τις εντυπώσεις από αντίστοιχες εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις ανά την υφήλιο.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή της ανέφερε πως «χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, τις γυναίκες που συμμετείχαν και διαδήλωσαν με συμβολικές κινητοποιήσεις σε κάθε πόλη της χώρας», ενώ προσθέτει ότι «Η πανδημία απέδειξε σε ακόμα περισσότερα μάτια πως το σύστημα της εκμετάλλευσης δεν εξανθρωπίζεται. Μόνο όσοι έχουν συμφέρον υπερασπίζονται ένα τέτοιο σάπιο σύστημα».

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ