Προσλήψεις 3.362 συμβασιούχων για τα hot spots

Προσλήψεις 3.362 συμβασιούχων για τα hot spots Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
0

3.362 συμβασιούχοι από διάφορες ειδικότητες πρόκειται να προσληφθούν άμεσα, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που δημιουργούνται στα Κέντρα Φιλοξενίας προσφύγων.

Μέσω των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας, με συμβάσεις οκτώ μηνών, πρόκειται να προσληφθούν εντός του Απριλίου 1.600 άτομα, ενώ 1.500 ακόμη θέσεις θα δημιουργηθούν σε κοινωνικές δομές δήμων.

Το σχέδιο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής προβλέπει επίσης την πρόσληψη 262 εποχικών υπαλλήλων για τα κέντρα καταγραφής και ταυτοποίησης των προσφύγων.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι πολλές, μεταξύ αυτών διοικητικοί, οδηγοί, γενικών καθηκόντων, κοινωνικοί λειτουργοί, μηχανικοί, νηπιαγωγοί, τεχνίτες, φύλακες, εργαζόμενοι στην καθαριότητα κτλ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2023 - Ορατότητα στην πράξη

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2023 - Ορατότητα στην πράξη

To μεγάλο αφιέρωμα με όλες τις ομιλίες, τις συζητήσεις και τις κορυφαίες στιγμές του συνεδρίου «The Upfront Initiative» για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο. Η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχή αλλά και ουσία. Πάνω από 500 σύνεδροι, 65 ομιλητές από τον χώρο του πολιτισμού, του αθλητισμού, της πολιτικής και της κοινωνίας των πολιτών σε ουσιαστικές συζητήσεις, ενδιαφέροντα explainers και εξομολογητικά fireside chats γέμισαν την αίθουσα του Ωδείου Αθηνών.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ