Προφυλακίστηκε 19χρονος που κατηγορείται για κοπή καλωδίων σε σταθμό του μετρό

Προφυλακίστηκε 19χρονος που κατηγορείται για κοπή καλωδίων στο σταθμό Ηρακλείου Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Προφυλακιστέος κρίθηκε ένας 19χρονος, ο οποίος κατηγορείται για κοπή καλωδίων στη Γραμμή 1 του Μετρό στον σταθμό του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όταν αστυνομικοί κατά τη διάρκεια περιπολίας στο σημείο εντόπισαν τον 19χρονο να κινείται στο δίκτυο, κοντά στον υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας του σταθμού του μετρό στο Ηράκλειο. Μετά από καταδίωξη, οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του, η οποία μετατράπηκε σε σύλληψη.

Οι αστυνομικοί συσχέτισαν την παρουσία του στην περιοχή του σταθμού του μετρό στο Ηράκλειο με την κοπή συνδέσμων καλωδίου, για την οποία η ΣΤΑΣΥ είχε ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ. Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες της αστυνομίας, ο 19χρονος διαπιστώθηκε πως είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας. Ο συλληφθείς τη Δευτέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και κρίθηκε προφυλακιστέος για κακουργηματικές πράξεις.

Βάσει του άρθρου 374 του ποινικού κώδικα και μετά την αυστηροποίηση του πλαισίου του, η διακεκριμένη περίπτωση αφαίρεσης αντικειμένου κρίσιμου για την εξυπηρέτηση της λειτουργίας ή την ασφάλεια μέσων συγκοινωνίας σταθερής τροχιάς, τιμωρείται ως κακούργημα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM